1.kolo 1. Ligy – Západ 2024/2025: SK Hamr „A“ si připsal na úvod jednu výhru a jednu prohru!

O víkendu 12.-13.10.2024 se opět rozehrála i druhá nejvyšší česká soutěž smíšených družstev dospělých 1. Liga – Západ v sezóně 2024/2025, která se odehraje podle stejného herního systému jako ta loňská.

Stabilní pozici v 1. Lize – Západ si už v posledních letech vydobyl i SK Hamr Praha A, který v ní působí nepřetržitě již šestým rokem a bude obhajovat loňské 4. místo. Naše prvoligové družstvo SK Hamr Praha A se na úvod vypravilo v sobotu 12.10.2024 na západ Čech do Sportovní haly města Plzně v Krašovské ulici, aby dle rozpisu soutěže sehrálo dvě utkání proti týmům TJ Astra ZM Praha A a BaC Kladno A.

Hamerské „A“ družstvo vstoupilo do soutěže v nové sezóně bez překotných změn v sestavě, která doznala pro letošní ročník jen drobných kosmetických úprav. Kostra našeho týmu tvořená především hamerským DNA však zůstala téměř stejná, neboť tým je složen především z vlastních odchovanců našeho klubu.

Sestava SK Hamr Praha A pro 1. kolo: Jan Macák, Jonáš Hurtík, Matěj Volf, Adam Srnec, Vojta Strejček – Radka Šilhavá, Klára Šilhavá.

Nový soutěžní ročník zahájil SK Hamr Praha A v prvním letošním pražském derby výhrou 5:3 nad týmem TJ Astra ZM Praha A. Ve druhém utkání proti favorizovanému výběru BaC Kladno A pak zvládla urvat bodík jen Klára na singlu, a tudíž výsledné skóre vyznělo celkově nepříznivě 1:7.

Hamerské družstvo tak odstartovalo letošní ročník prvoligové soutěže s bilancí 1 výhry a 1 prohry a celkovým ziskem 3 bodů do průběžné tabulky.

Druhé kolo 1. Ligy – Západ je na programu v termínu 14.-15.12.2024, kdy se naše družstvo utká s dalšími dvěma týmy SK Prosek Praha A a BA Plzeň B.

Více o herním formátu a systému 1. Ligy – Západ se můžete dočíst také v našem článku: https://www.hamrpraha.cz/article/1-celostatni-liga-zapad-2024-2025-startuje-sk-hamr-a-bude-poseste-u-toho/ a veškeré informace o letošní sezóně najdete pak v oddílové sekci na našich webových stránkách: SK Hamr Praha A: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu.

Vše o organizaci 1. Ligy – Západ (utkání, tabulka, týmy, statistiky, předchozí ročníky) naleznete také na stránkách czechbadminton.cz.

Zanechte zprávu

jedenáct + 17 =