1.kolo 2.RL dospělých 2024/2025: Na úvod soutěže vydoloval SK Hamr „B“ ze tří zápasů jen jednu remízu!

V sobotu 12.10.2024 odstartovala prvním kolem dlouhodobá krajská soutěž smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha a Střední Čechy 2024-2025, která se v letošní sezóně odehraje v 6 hracích kolech systémem 2x každý s každým.

Naše rezervní družstvo SK Hamr Praha B, které opět v letošní sezóně 2.RL nechybí, přivítalo na úvod své soupeře v domácím prostředí hamerské haly v Braníku, kde jej čekala dle rozpisu soutěže v náročném programu hned tři utkání proti týmům BK Meteor Praha B, TJ Astra ZM Praha C a TJ Astra ZM Praha B.

Hamerské „B“ družstvo vstoupilo do soutěže v nové sezóně bez velkých zásahů v sestavě, která ale i přesto doznala několika změn. Posílením týmu by měla být již napevno mladá a dravá krev z líhně našeho klubu v podobě Lucky a Yuriiho, kteří doplní kostru hamerského týmu tvořenou i nadále dlouholetými oporami a z velké části vlastními odchovanci našeho klubu – to je naše DNA.

Sestava SK Hamr Praha B pro 1. kolo: David Sklář, Petr Klíma, Filip Mutl, Yurii Tepliakov-Suchkov, Ladislav Fuksa – Eliška Haškovcová, Linda Herčíková, Lucie Tománková.

V prvním měření sil nejprve nestačil na domácím kurtech SK Hamr Praha B ve vyrovnaném utkání týmu BK Meteor Praha B těsným rozdílem 3:5. Poté vybojoval opět ve velmi napínavém souboji remízu 4:4 s letošním nováčkem soutěže TJ Astrou ZM Praha C a náročný program v úvodním kole uzavřel porážkou 2:6 s favorizovaným výběrem TJ Astry ZM Praha B.

SK Hamr B si tak připsal na úvod v náročném trojboji pouze 1 remízu do průběžné tabulky po 1. kole. Základní část 2.RL by měla pro naše družstvo pokračovat druhým kolem v sobotu 30.11.2024, kdy změří SK Hamr B síly opět v domácím prostředí hamerské haly v Braníku se dvěma týmy TJ Sokol Radotín B a SK Prosek Praha C.

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

dva + pět =