3.kolo 2.RL dospělých 2023/2024: Družstvo SK Hamr „B“ si připsalo další dvě porážky!

V neděli 7.1.2024 uzavřelo třetí kolo první polovinu dlouhodobé krajské soutěže smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha a Střední Čechy 2023-2024, která se v letošní sezóně odehraje v 6 hracích kolech systémem 2x každý s každým. Naše rezervní družstvo SK Hamr Praha B čekalo opět velmi krátké cestování, když vyrazilo v rámci hlavního města do pražského Zahradního Města, aby sehrálo dle rozpisu soutěže v tamní tělocvičně další dvě utkání.

Sestava SK Hamr Praha B pro 3. kolo: Filip Mutl, David Sklář, Vašek Vodička, Petr Klíma – Eliška Haškovcová, Veronika Kyzlíková, Linda Herčíková.

Hamerské „B“ družstvo se nejprve střetlo s týmem BK Meteor Praha B. A ve velmi vyrovnaném duelu sahalo na cenný bodový zisk, jenže nakonec z toho byla po dvou neúspěšných třísetových zápasech jen těsná porážka 3:5. Ve druhém měření sil už ale neměl SK Hamr Praha B sebemenší šanci na úspěch s výběrem TJ Astry ZM Praha B a po jednoznačném průběhu a pouze s jedním vyhraným setem utrpěl těžký a krutý debakl 0:8.

SK Hamr B si tak připsal do průběžné tabulky po 3. kole bohužel další dvě porážky a v polovině soutěže mu patří s bilancí 1 remízy a 6 proher poslední osmá příčka, která by hamerské družstvo posílalo do Baráže o 2.RL. Základní část 2.RL by měla pro naše družstvo pokračovat čtvrtým kolem v sobotu 24.2.2024, kdy změří síly SK Hamr B v domácím prostředí hamerské haly v Braníku v odvetných zápasech se třemi týmy TJ Sokol Radotín B, SK Prosek Praha D a SK Prosek Praha C.

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

15 + dvacet =