4.kolo 1. Ligy – Západ 2023/2024: SK Hamr „A“ zakončil základní část výhrou a prohrou, a v letošní sezóně tak skončí na 4. místě!

O víkendu 24.-25.2.2024 vrcholila závěrečným čtvrtým kolem základní část druhé nejvyšší české soutěže smíšených družstev dospělých 1. Liga – Západ v sezóně 2023/2024, ve které nastupuje i naše družstvo SK Hamr Praha A. Hamerský celek tentokrát nemusel ke svým duelům cestovat nikterak daleko, neboť pořadatelským místem se stala v neděli 25.2.2024 tělocvična TJ Astry v Praze na Zahradním Městě, kde čekala naše družstvo poslední dvě utkání základní části 1. Ligy – Západ.

Hamerské „A“ družstvo drželo po třech odehraných kolech velmi dobré postavení v průběžné tabulce, a sice 4. příčku s teoretickou možností se porvat ještě i o druhé postupové místo do Play-Off. V závěrečném kole tak nastoupilo v kompletním složení s cílem pokusit se ještě zamotat situaci v prvoligové soutěži.

Sestava SK Hamr Praha A pro 4. kolo: Honza Macák, Jonáš Hurtík, Matěj Volf, Adam Srnec, Vojtěch Strejček, Radka Šilhavá, Klára Šilhavá, Kačka Koliášová.

SK Hamr Praha A se nejprve v úvodu střetl s papírovým outsiderem proseckou rezervou a po jednoznačném průběhu si připsal do tabulky vysoké vítězství. V dalším programu se hamerští utkali s dosavadním lídrem sokolským Radotínem, avšak bohužel v utkání měl navrch soupeř, který nakonec dokázal zvítězit nejtěsnějším rozdílem.

Výsledky družstva SK Hamr Praha A v 4. kole:

  • SK HAMR PRAHA A  7:1  SK Prosek Praha B
  • SK HAMR PRAHA A  3:5  TJ Sokol Radotín A

Naše družstvo tak obsadilo v letošní sezóně 1. Ligy – Západ konečné 4. místo s pouhou dvoubodovou ztrátou na druhé BaC Kladno A (postup do Play-Off) a třetí SK Prosek Praha A. Vítězem základní části s postupem do Play-Off se stal tým TJ Sokolu Radotín A.

Článek po skončení základní části najdete na stránkách czechbadminton.cz zde

Fotogalerii z turnaje najdete na odkazu zde.

Více o herním formátu a systému 1. Ligy – Západ se můžete dočíst v našem článku:  https://www.hamrpraha.cz/article/1-celostatni-liga-zapad-2023-2024-startuje-zmena-systemu-souteze-i-poctu-ucastniku-sk-hamr-a-obhajuje-bronz/ a veškeré informace o letošní sezóně (soupiska SK Hamr Praha A, program a výsledky našeho družstva, tabulka 1. Ligy – Západ) najdete pak v oddílové sekci na našich webových stránkách: https://www.hamrpraha.cz/dospeli-hamr-a/.

Vše o organizaci 1. Ligy – Západ (utkání, tabulka, týmy, statistiky, předchozí ročníky) naleznete také na stránkách czechbadminton.cz.

Zanechte zprávu

4 × 1 =