4.kolo 2.RL dospělých 2023/2024: Družstvo SK Hamr „B“ se hlásí o slovo. Po famózním vzedmutí dokázalo dvakrát zvítězit!

V sobotu 24.2.2024 pokračovala čtvrtým kolem druhá polovina dlouhodobé krajské soutěže smíšených družstev dospělých 2.Regionální liga Praha a Střední Čechy 2023-2024, která se v letošní sezóně odehraje v 6 hracích kolech systémem 2x každý s každým. Naše rezervní družstvo SK Hamr Praha B v letošní sezóně poprvé přivítalo své soupeře na domácích kurtech hamerské haly v Braníku, kde jej čekala dle rozpisu soutěže celkem tři odvetná utkání.

Sestava SK Hamr Praha B pro 4. kolo: Filip Mutl, David Sklář, Vašek Vodička, Martin Rombald, Kamil Kyzlík – Eliška Haškovcová, Linda Herčíková, Lucie Tománková (prozatímní náhradnice z družstva SK Hamr Praha D).

Po první polovině soutěže téměř již „odepsané“ hamerské „B“ družstvo nyní pro toto kolo vytuněné o mladou juniorku ze své líhně Lucku Tománkovou se nejprve střetlo s týmem TJ Sokol Radotín B. Velice odvážný a srdnatý souboj, ve kterém šly bohužel 4 z 5 těsných třísetových zápasů na stranu soupeře, našemu týmu bohužel žádný bod navíc nepřinesl, ukázal však i přesto prohru 2:6, že i s vysoce favorizovaným celkem se lze měřit jako rovný s rovným, a dodal tak týmu zdravé sebevědomí do dalšího průběhu. „Odvrácená tvář štěstěny“ se k hamerským ale nakonec přiklonila v daleko důležitějších momentech v dalších utkáních. Postupně totiž s oběma přímými konkurenty o záchranu dokázal SK Hamr Praha B opět po skvělém týmovém výkonu nejprve porazit SK Prosek Praha D výsledkem 6:2 a i v dalším, pro nás ultimátním měření sil, s výběrem SK Proseku Praha C vydřel velmi cennou výhru 5:3.

SK Hamr B tak ještě rozhodl neřekl poslední slovo, když si dvěma výhrami v domácím prostředí výrazně vylepšil situaci postavení v průběžné tabulce, a reálně se tak vrátil při souhře dalších výsledků do hry o vyhnutí se květnové Baráži o 2.RL, kterou si zahrají poslední dva celky soutěže. Základní část 2.RL by měla pro naše družstvo pokračovat pátým kolem v neděli 24.3.2024, kdy změří síly SK Hamr B v Praze na Proseku v odvetných zápasech s týmy BK 1973 Benátky nad Jizerou B a BaC Kladno B.

SK Hamr Praha B: rozpis a výsledky utkání, tabulka 2.RL a soupiska týmu

Zanechte zprávu

6 + jedna =