48th VICTOR FZ FORZA Hungarian International Championships 2023: Kačka Koliášová si zahrála na mezinárodním turnaji dospělých v Maďarsku!

Hlavní město Maďarska Budapešť hostilo ve dnech od středy 1.11.2023 do soboty 4.11.2023 mezinárodní turnaj kategorie dospělých 48th VICTOR FZ FORZA Hungarian International Championships 2023, jenž byl zařazený do kategorie International Series. Na turnaji evropského okruhu nastoupila celá řada českých badmintonistů (19) včetně juniorské reprezentantky z Hamru Kačky Koliášové.

Hamerská hráčka si zahrála na geograficky dostupném turnaji v soutěžích deblu a mixu, přičemž v soutěži smíšených dvojic musela ale startovat už v jeho kvalifikaci. Bohužel z ní Kačka se svým slovenským spoluhráčem Simeonem Suchým postoupit nedokázali, když podlehli českému páru Rázl – Osladilová ve třech setech. A v hlavní soutěži deblu se sehranému českému juniorskému páru Kaček Koliášové a Osladilové (TJ Sokol Klimkovice) nepovedlo přejít v prvním kole přes Dánky Karmann a Leber po výsledku 0:2 na sety.

Článek si můžete přečíst také na stránkách czechbadminton.cz zde

Děkujeme Kačce za reprezentaci České republiky, ale i hamerského oddílu na mezinárodní akci kategorie dospělých!

Zanechte zprávu

4 × 4 =