GPC dospělých v Mostě: David Sklář získal stříbrnou medaili ve dvouhře!

V sobotu 25.11.2023 se konal v Mostě v tamní Sportovní hale za pořádání oddílu BK TJ Baník Most turnaj GPC v kategorii dospělých. Na sever Čech se vypravilo i hamerské kvarteto Kamil Kyzlík, David Sklář, Filip Mutl, Láďa Fuksa. Naši hráči zde zasáhli do dvouher a čtyřher.

V turnajovém pavouku dvouhry si vylámali zuby v prvním kole Filip i Láďa a o kolo dále po volném losu také Kamil. Naopak skvělé výkony podával David, který porazil hned tři soupeře, a probojoval se tak do finálového duelu. Zejména maratonské semifinále proti domácímu Pospíšilovi (19:21, 21:19, 21:19) jej stálo hodně fyzických i psychických sil, které už pak trochu chyběly s libereckou „jedničkou“ Šídou. Prohra dvakrát 17:21 nakonec znamenala pro Davida velmi cenné stříbro v singlu.

Ve čtyřhře startovaly dva hamerské páry Kamil – Filip a David – Láďa. Prvně jmenovaní bohužel podlehli ve třech sadách v úvodním zápase dvojici M. Oros – Pospíšil a nasazené „dvojky“ David s Láďou zase nestačili jasně ve čtvrtfinále favorizovanému páru a pozdějším vítězům celého turnaje z Liberce Šídovi s Markem.

Turnaj pak uzavřel po konci medailového ceremoniálu ne příliš obvyklý okamžik, kdy Láďa obdržel od pořadatele ocenění za nejlepšího hlavního rozhodčího turnaje s nejvyšším počtem „odpískaných“ zápasů.

Gratulujeme Davidovi ke stříbrnému úspěchu v singlové soutěži na turnaji v Mostě.

Zanechte zprávu

15 + dva =