GPC dospělých ve Strakonicích: Stříbro pro Kamila Kyzlíka ve čtyřhře a David Sklář bronzový ve dvouhře!

V sobotu 7.10.2023 proběhl ve Strakonicích turnaj GPC kategorie dospělých, který pořádal v tamní tělocvičně místní klub TJ ČZ. Do jižních Čech se vypravil z Hamru i trojlístek hráčů Kamil Kyzlík, David Sklář, Láďa Fuksa. Všichni naši zástupci zasáhli do soutěží dvouher a čtyřher.

V individuální části turnaje se nejvíce zadařilo Davidovi, který prošel přes dva soupeře do semifinále, kde už byl nad síly českokrumlovský mladík Fuciman. 3. místo pro Davida! Na stejném sokovi ztroskotal v prvním kole i Kamil a Láďa si taktéž na úvod neporadil s Davidem Dvořákem z Českých Budějovic. Zápas o pořadí mezi Kamilem a Láďou vyzněl lépe pro prvně jmenovaného.

V deblu si vylámali zuby v prvním zápase nasazené „dvojky“ David s Láďou, kteří podlehli kvalitativně nejlepšímu možnému páru a pozdějším vítězům Fuciman – Jakeš ve dvou setech. Skvěle zahráli Kamil se svým spoluhráčem Václavem Mirvaldem (Spartak Chrást). Ti využili schůdnějšího losu a porazili Kavana s Kudláčkem i nejvýše nasazeného Malýho s Tomanem z TJ Astry. Finále už bylo sice v režii českokrumlovské dvojice, stříbrnou radost to již však zkazit nemohlo.

Gratulujeme Davidovi a Kamilovi k medailovým výsledkům!

Zanechte zprávu

17 − tři =