GPC U13 v Radotíně: Vojta Strejček získal 3 medaile!

O svátečním víkendu 28.-29.9.2019 se konal ve Sportovní hale v Praze v Radotíně turnaj GPC U13 hraný pod názvem Challenge Cup 2019. Turnaj, jenž probíhal paralelně na jednom místě také s turnajem GPC v kategorii U17, byl rozdělen do dvou hracích dnů, kdy v sobotu se konaly dvouhry, v neděli následovaly párové disciplíny – čtyřhry a mixy.

Turnaj běžel živě na streamech ze tří kamer

Všechny disciplíny se odehrály nejprve ve skupinách (po 3-5) se zápasy o konečné umístění v k.o. pavoucích. Z hamerského oddílu se zúčastnilo turnaje během obou hracích dnů několik hráčů: v sobotu pod trenérským vedením Jiřího Stárka, v neděli pak pod dohledem trenérky Natálie Duškové.

Na turnaji startovali z Hamru: Vojta Strejček, Radim Urban, Vašek Stárek, Nikola Hort, Dan Kozubek, Marek Šafanda, Veronika Berková, Veronika Palánová.

Výborného výsledku dosáhl v Radotíně Vojta, který skončil dvakrát druhý – v sobotu ve dvouhře a v neděli v mixu po boku Anny Vavrečkové (Badminton Akademie Olomouc). Kluci Vojta s Radimem pak dokonce debla v neděli vyhráli, a získali tak zlaté medaile! Čtyřhry se výsledkově podařily i Verče Palánové, která se umístila se svojí spoluhráčkou Zuzanou Vorlovou (BC Aktiv Lužiny) na druhém místě a Nikola s Jiřím Matuškou (Sokol Radotín Meteor Praha) dosáhli na hezké třetí místo.

Všem našim medailistům moc gratulujeme!

Zanechte zprávu

jedenáct − jedna =