GPC U15 v Praze na Skalce: 4 hamerské medaile, zlato mají Martin Franta a Filip Koleška!

V neděli 11.6.2023 se konal v Praze na Skalce turnaj GPC v kategorii U15. V Badminton Aréna Skalka se představila pod vedením trenérky Veroniky Kyzlíkové početná osmičlenná skupinka hamerských hráčů Martin Franta, Filip Koleška, Felix Kyzlík, Bára Kozubková, Terka Mitášová, Mína Haškovcová, Stela Hoznourová, Katka Procházková.

Badmintonisté SK Hamr posbírali řadu pěkných výsledků, a navíc barvy našeho klubu se díky nim objevily i na stupních vítězů ve všech disciplínách vyjma dvouhry dívek. Naši slavili celkem 4 cenné kovy.

Ten vůbec nejcennější kov získali ve čtyřhře kluci Martin s Filipem, kteří prošli pavoukem bez zaváhání. Do finále se probojovaly také Terka s Barčou, které nakonec po porážce ve finálovém střetnutí skončily na druhém místě. Další dvě medaile měly bronzový lesk – Filip ve dvouhře a mixová dvojice Filip – Barča, která přehrála v zápase o 3. místo další hamerský pár Martina s Terkou. Nepopulární bramborové 4. místo získal i Felix s Vojtěchem Červenou (BK Králův Dvůr) v deblu.

Moc gratulujeme všem našim hráčům k velice úspěšnému turnaji!

Zanechte zprávu

3 + fifteen =