GPD U17 v Praze na Skalce: Zlato pro Šimona Soukupa v mixu!

Nebývá příliš zvykem, aby se badmintonové turnaje konaly ve všední dny. Aktuálně probíhající podzimní prázdniny však tuto možnost nabízejí, a tak děti neusedly ve čtvrtek 26.10.2023 do školních lavic, nýbrž se rozjely na pražskou Skalku, kde proběhl v Badminton Aréně Skalka turnaj GPD v kategorii U17. A představila se zde i poměrně početná skupinka hamerských hráčů Šimon Soukup, Martin Koleška, Martin Franta, Filip Koleška, Klára Levá, Michaela Vondráčková, Linda Brůnová.

Badmintonisté SK Hamr posbírali řadu pěkných výsledků, a tak byli vidět téměř ve všech disciplínách i na stupních vítězů, když naši oslavili zisk hned 4 cenných kovů. Všechny párové disciplíny se hrály tentokrát na turnaji skupinovým systémem a to hamerským velmi svědčilo.

Ve smíšené čtyřhře kraloval Šimon se svou spoluhráčkou Adélou Abrahámovou (BC Aktiv Lužiny), kteří získali pozlacený kov, a na třetím stupínku ve stejné soutěži skončili Martin K. s Anetou Pixovou (BA Plzeň). Ve dvouhře pak bral bronzovou medaili Šimon a účet hamerských medailí uzavřely Linda s Klárou ziskem bronzu ve čtyřhře.

Moc gratulujeme všem našim úspěšným medailistům k velmi úspěšnému turnaji!

Zanechte zprávu

2 × jedna =