Hamerské turnaje dvouher a rodinných dvojic!

Tradiční závěrečné klubové akce Hamru zakončily letošní sezónu dospělých 2023/2024, resp. přerušily sezónu mládeže 2024, a odstartovaly tak letní pauzu spojenou s odpočinkem, ale i náročnou přípravou na další soutěžní období. V posledním týdnu před letními prázdninami proběhly v rámci posledních tréninků Hamru oddílové turnaje našeho oddílu, které se konají každý půlrok v hamerské hale v Braníku.

V úterý 25.6.2024 proběhl Závěrečný turnaj dvouher hráčů Badmintonové školy (BŠ) SK Hamr a závodní přípravky hamerského oddílu, který se odehrál v odpoledním čase v několika věkových kategoriích od nejmenších dětí až po juniory.

Všem hráčům děkujeme za účast a gratulujeme k umístěním v turnaji.

Následně se uskutečnil ve čtvrtek 27.6.2024 odpoledne opět i Předprázdninový turnaj rodinných dvojic, bez kterého si už zakončení klubové sezóny nelze ani představit. Na tomto turnaji čtyřher tvoří pár člen našeho oddílu například s rodinným příslušníkem, kamarádem či kamarádkou (zkrátka se závodně nehrajícím spoluhráčem). Dvojice byly rozděleny do kategorií podle věku a výkonnosti závodních hráčů, přičemž z turnaje si každý odnesl bez ohledu na konečný výsledek nějakou tu věcnou cenu a věříme, že i příjemný zážitek ze společně stráveného času na kurtech v předprázdninové atmosféře.

Všem párům děkujeme za účast a gratulujeme k umístěním v turnaji.

Oba turnaje tak zakončily první polovinu letošního roku a dlouhou část turnajové i tréninkové sezóny, po které přichází na řadu zasloužené volno, ale i načerpání sil, nové energie a chuti na další období sezóny po letní přestávce.

Již po krátkém odpočinku opět začne letní příprava a kondičně-herní dřina na další část sezóny. Individuální přípravy hráčů a výběrové či reprezentační kempy s účastí i našich badmintonistů doplní tradiční dvě letní oddílová soustředění – kondiční na Šumavě v červenci a herní na Sázavě v srpnu. V hamerských areálech budou rovněž probíhat po celé léto všesportovní a badmintonové kempy SK Hamr.

Turnaje i oddílové tréninky začínají po letních prázdninách hned v prvním zářijovém týdnu. Všem členům, hráčům, rodičům a fanouškům přejeme krásné a slunečné léto plné radovánek, zábavy, odpočinku, ale i sportování včetně badmintonu. Na všechny se budeme těšit opět v září, s některými se uvidíme ale již brzy na našich soustředěních.

Trenérský tým SK Hamr Praha

Zanechte zprávu

čtyři × 3 =