Kačka Koliášová a Bára Bursová jsou nominovány na ME U17 2021 ve Slovinsku!

V prvním srpnovém týdnu byla odtajněna dlouho očekávaná nominační listina českých hráčů do 17 let, kteří budou reprezentovat ČR v září 2021 na MEJ U17 ve slovinském Podčetrteku. S napětím ji sledovali také hamerští badmintonisté, kteří tak chtěli navázat na účast na evropském šampionátu U15 2020 ve Francii v Liévinu. A podařilo se! Naše juniorská děvčata Kačka Koliášová a Bára Bursová budou startovat ve dnech 3.-12.9.2021 na této prestižní kontinentální akci juniorů.

Starší z našich hráček Kačka Koliášová si zahraje i soutěž družstev (3.-6.9.2021), kde bude v juniorském týmu ČR U17 spolu s dalšími reprezentanty Danielem Dvořákem, Vojtěchem Havlíčkem, Patrikem Hrazdírou, Janem Rázlem, Kristinou Kozempelovou, Lucií Krulovou a Petrou Maixnerovou. V soutěži jednotlivců pak sehraje Kačka párovky: debl s Kateřinou Osladilovou a mix s Vojtěchem Havlíčkem. Barča Bursová bude pak startovat v individuální části turnaje ve dvouhře.

Trenéry reprezentačního výběru ČR U17 bude duo Oscar Martínez a Tomasz Mendrek. Španělský trenér Martínez, jenž pomáhal s přípravou českých reprezentantů U17 od začátku června a za dva měsíce s nimi ušel výraznou cestu – až k závěrečnému vyřčení nominovaných, se k finální nominaci více vyjádřil v rozhovoru pro stránky czechbadminton.cz.

Kačka s Barčou ještě před začátkem šampionátu absolvují přípravné kempy, které se uskuteční v rámci VSCM/NC v Plzni (v termínech 17.-20.8.2021, 23.-27.8.2021).

Oficiální nominace ČR na MEJ U17 2021 ve Slovinsku

Našem hráčkám moc gratulujeme k dalším výrazným milníkům v jejích kariérách, kterými účast na juniorském ME bezpochyby je, a držíme jim palce k úspěchům na šampionátu!

Zanechte zprávu

fifteen − 1 =