MČR veteránů 2024 v Plzni: Hamerským badmintonistům se seniorský šampionát vydařil, získali celkem 7 medailí!

V sobotu 1.6.2024 se uskutečnilo badmintonové Mistrovství ČR jednotlivců veteránů 2024 v Plzni, které se konalo v devítikurtové Sportovní hale města Plzně v Krašovské ulici (Národní badmintonové centrum ČR). Domácího šampionátu určeného pro hráče věkem nad 35 let se letos stejně jako v minulých letech zúčastnila v západočeské metropoli početná ekipa hamerských badmintonistů.

Hamerská účast: Kamil Kyzlík, Veronika Kyzlíková, Martin Rombald, Martina Rombaldová, Ladislav Fuksa, Miloš Mojžíš.

Na tuzemském veteránském vrcholu, který pořádal Západočeský badmintonový svaz (ZpčBaS), se soupeřilo ve všech 5 klasických disciplínách v 8 věkových kategoriích 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+. Mistrovství ČR na západě Čech tak poznalo na konci sobotního hracího dne hned celou řadu nových republikových šampiónů pro letošní rok.

MEDAILOVÉ VÝSLEDKY HAMERSKÝCH HRÁČŮ

Naši hráči předvedli na turnaji skvělé a bojovné výkony, které navíc podpořili i výsledky na medailových příčkách. SK Hamr se totiž objevil „na bedně“ celkem sedmkrát.

  • Smíšená čtyřhra: 3. místo Kamila Kyzlíka – Veroniky Kyzlíkové v 40+, 2. místo Martina Rombalda – Martiny Rombaldové v 35+
  • Dvouhry: 3. místo Ladislava Fuksy v 55+, 3. místo Miloše Mojžíše v 70+, 2. místo Veroniky Kyzlíkové v 40+
  • Čtyřhry: 2. místo Kamila Kyzlíka – Martina Rombalda v 35+, 2. místo Ladislava Fuksy – Petra Komarovského (ABC Brno) v 55+

Všem našim hráčům děkujeme za reprezentaci hamerského oddílu a zároveň gratulujeme k medailovým umístěním na seniorském šampionátu!

Preview turnaje najdete na stránkách na czechbadminton.cz zde

Článek najdete také na stránkách na czechbadminton.cz zde

Oficiální fotogalerie zde

Zanechte zprávu

19 + šest =