Plzeňský Bakalář 2024 = GPB a GPC dospělých: Radka triumfovala ve dvou soutěžích, Adam Srnec získal dvě stříbra a Kamil Kyzlík bronz!

V termínu 27.-28.4.2024 se uskutečnil ve Sportovní hale města Plzně v Krašovské ulici již 2. ročník spojení dvou turnajů – GPB dospělých (poslední celorepublikový turnaj v letošní sezóně) a GPC dospělých pod originálním názvem Plzeňský Bakalář v badmintonu 2024. Na nevšední a ojedinělé akci tohoto typu na našem území startovali i v hojném počtu hamerští zástupci.

Hamerská účast GPB dospělých: Kamil Kyzlík, Yurii Tepliakov-Suchkov, Adam Srnec, Radka Šilhavá, Lucie Tománková.

Hamerská účast GPC dospělých: David Sklář, Ladislav Fuksa, Kamil Kyzlík, Adam Srnec.

Na Plzeňském Bakaláři, turnaji Grand Prix BC, jehož název odvodili organizátoři akce od vysokoškolského titulu Bc., si mohli účastníci kromě bodů do žebříčků a cenných kovů odnést při splnění určitých podmínek minimální účasti a umístění (viz níže) i právě „bakalářské tituly“ v badmintonu a získat navíc také „Modrý diplom“, resp. „Červený diplom“ tak, jak je tomu běžně i na akademické půdě.

Podmínky k získání Bakalářského titulu v badmintonu:

  • Modrý diplom:
    minimální účast – 3x GPB + 1x GPC, nebo 2x GPB + 2x GPC, nebo 1x GPB + 3x GPC, minimální umístění – 1x medaile na GPB, nebo 2x medaile na GPC
  • Červený diplom:
    minimální účast – 3x GPB + 1x GPC, nebo 2x GPB + 2x GPC, nebo 1x GPB + 3x GPC, minimální umístění – 1x 1. místo na GPB, nebo 2x medaile na GPB, nebo 1x medaile na GPB + 2x medaile na GPC
MEDAILOVÉ VÝSLEDKY HAMERSKÝCH HRÁČŮ

V „béčkovém“ turnaji se dařilo Ráďě (dvě prvenství v obou párových disciplínách + stříbro v singlu) a Adamovi, který skončil dvakrát druhý. A Kamil uzmul v „céčkovém“ turnaji bronz v deblové soutěži.

GPB

SMÍŠENÁ ČTYŘHRA

  • 1. místo: Michal Morávek (BaC Kladno) – Radka Šilhavá
  • 2. místo: Adam Srnec – Nela Fliglová (SK Brno Slatina)

DVOUHRA ŽEN

  • 2. místo: Radka Šilhavá

ČTYŘHRA MUŽŮ

  • 2. místo: Adam Srnec – Josef Cirók (SK Brno Slatina)

ČTYŘHRA ŽEN

  • 1. místo: Radka Šilhavá – Ivana Treperová (SK Prosek Praha)

GPC

ČTYŘHRA MUŽŮ

  • 3.-4. místo: Kamil Kyzlík – Jakub Bouberle (TJ Sokol Vodňany)

Gratulujeme!

Zanechte zprávu

17 − thirteen =