YONEX German Ruhr U17 International 2023: Bronz Vojty Strejčka na mezinárodním turnaji v Německu!

V německém městečku Müllheimu an der Ruhr se ve dnech od středy 11.10.2023 do neděle 15.10.2023 uskutečnil mezinárodní juniorský turnaj YONEX German Ruhr U17 International 2023, jenž je součástí evropského bodovaného okruhu Badminton Europe Circuit (BEC). Součástí české výpravy byl i juniorský badmintonista z našeho klubu Vojta Strejček. Souběžně se na stejném místě nedaleko od Düsseldorfu konal i další juniorský YONEX German Ruhr U19 International 2023, jenž se řadí pro změnu do kategorie Junior International Series. Ten se však odehrál už bez hamerské účasti.

Vojta nejprve startoval v singlové disciplíně, v níž se probojoval po třech výhrách do čtvrtfinále. I v této fázi turnaje pak odehrál vyrovnanou bitvu s domácí „jedničkou“ Kaschurou, kterému nakonec ale podlehl ve třech sadách. Ještě lepšího výsledku následně dosáhl hamerský zástupce v soutěži dvojic. Vojtovi se totiž podařilo získat se svým deblovým spoluhráčem Kryštofem Klímou (TJ Sokol České Budějovice) bronzovou medaili po těsné porážce v semifinále od Američanů.

Děkujeme Vojtovi za skvělou reprezentaci českého badmintonu a moc gratulujeme k bronzovému úspěchu na mezinárodní juniorské akci!

Článek z turnaje najdete také na stránkách czechbadminton.cz zde

Zanechte zprávu

15 + 10 =