YONEX Slovenia Future Series 2023: Na mezinárodním turnaji dospělých ve Slovinsku si zahrály sestry Radka a Klára Šilhavé!

Slovinské městečko Otočec na řece Krka hostilo ve dnech od čtvrtka 7.9.2023 do neděle 10.9.2023 mezinárodní turnaj kategorie dospělých YONEX Slovenia 2023, jenž byl zařazený do kategorie Future Series. Na turnaji evropského okruhu nastoupilo i několik českých reprezentantů a součástí národní výpravy byly i dvě hamerské badmintonistky – sestry Radka a Klára Šilhavé.

Hamerské sesterské duo si střihlo v turnaji debl a našemu páru se podařilo postoupit přes domácí soupeřky ve třech setech do čtvrtfinále turnaje, kde už byl nad síly italsko-švédský pár. Mladší ze sester Klára si zahrála i smíšenou čtyřhru, ve které se představila po boku svého parťáka Adama Šulce (SK Prosek Praha). Adam s Klárou přešli nejprve přes německé protivníky, ale další překážku ze Švédska v osmifinále už nezdolali.

Článek si můžete přečíst také na stránkách czechbadminton.cz zde

Děkujeme oběma našim hráčkám za reprezentaci hamerského, potažmo českého badmintonu na mezinárodní akci kategorie dospělých!

Zanechte zprávu

jedna × 1 =